Perfekt för dig som ska ut och resa

Allt fler svenskar känner sig redo att resa utomlands. Intresset för charter är skyhögt, och det finns en tydlig koppling mellan vaccinet och bokade resor. Men vad bör du tänka på inför den stundande sommarresan?

Undersök reglerna i din reseförsäkring

Även om läget ser mycket bättre ut än pandemi året 2020 bör du se till att du har rätt försäkringar. Bland annat bör du kolla upp reglerna för om- och avbokning gällande boende och transport och reseskyddet i din hemförsäkring. Exempelvis, finns det risker om du får covid-symptom innan eller på resan. Har du inte en resa du kan om- eller avboka är det möjligt att du behöver betala det själv.

Lämpliga hudvårdsprodukter till resan

Låt oss vara ärliga. Förra årets sommar hade alltför många regndagar. Och såsom året har börjat längtar många utav oss att få färg på huden. Men vid solbadande och i länder med en högre fuktighet än Sverige, kan din hy snabbt bli sämre. Några hudvårdsprodukter som du måste ta med på är bland annat, krämer med återfuktning, solskydd och ansiktskrämer. I synnerhet bör du välja produkter som håller en hög kvalitet och har bevisad effekt. Och dessa högkvalitativa produkter går att handla direkt från nätet i ett enkelt svep.