För dig med ett stort hockeyintresse

Om du är en person med mycket stort hockeyintresse och naturintresse så har du definitivt hittat rätt. Det är många som verkligen delar ett intresse för hockey och så mycket fler person har också insett tjusningen med denna underbara sport.

Du kanske också åker på massor av evenemang? Om du vill få mer information på nätet så kolla in GO Sport Travel som ordnar resor så du kan få uppleva NHL på riktigt nära håll.

Du har kanske intressen som inte nödvändigtvis handlar om sport och då kan du ta en titt här om du känner för att planera inför en naturupplevelse. Det finns så många spännande platser att besöka.

Vilket lag tar SM-GULD 2021?

Ja du kan ju alltid undra om en outsider kommer att ta hem vinsten efter dem senaste matcherna. Nu har vi nästan kommit fram till slutspelet och det börjar att dra ihop sig!

Jag tror att en av guldkandidaterna är Rögle vilka gått som tåget hela säsongen, men vi måste ändå hålla ögonen öppna på de regerande mästarna Frölunda. Mer information finns på Svenska hockeyförbundet och deras hemsida. Vill du ha mer statistik så kan du kolla in det också på nätet.

Du kan nog vara säker på att du hittar de Svenska mästarna i något av dessa lagen. Vad tror du, vilka satsar du på att vinna i år?