Hitta nya spännande fiskevatten

Som fiskeintresserad så är det alltid roligt att hitta nya spännande fiskevatten. Även om man har bra fiske runt knuten så finns det alltid intresse av att prova på något nytt och kanske okänt ställe. Oavsett var man bor så åker man gärna en bit för att hitta fina fiskevatten.

Just Stensjöarna i Medelpad har visat sig varit en dröm för sportfiskare. Det finns mycket att uppleva och göra i området kring Stensjöarna. Framförallt inom fiske och jakt. Kanske det är så att det är hit ni ska åka för att få uppleva något nytt och spännande.

Se till att utrustningen är på topp för den resa som väntar er. Kanske det är hög tid att köpa sig något nytt då det kommer till rullar och spön. Åren har satt sina spår och för att det ska lyckas med fisket så är fiskeutrustningen otroligt viktig. Lämna inget åt slumpen utan gå igenom allt.

Sommaren är en fantastisk period i vårt avlånga land och fisket kan vara spännande under årets alla årstider. Men sommaren är väldigt speciellt då man kan stå vid en sjö och kasta långt in på kvällen. Höra elden spraka i bakgrunden är något som alla borde få uppleva.

Lycka till med alla era fiskeäventyr och ni är varmt välkomna till Stensjöarna och vi hoppas naturligtvis att vädergudarna är på er sida och visar vår plats från sin bästa sida.