Nordingrå hjärtat av Högaksuten

Nordingrå är ett utomordentligt vackert ställe som ligger beläget i hjärtat av Högakusten här öppnar sig ett fantastiskt landskap som förtrollar såväl barn som vuxna. Nordingrås fantastiska landskap har varit och är en inspirationskälla till målande konstnärer och motiven återfinns på flera konstverk.

Vill man semestra med barnfamiljen i Högakusten så är Nordingrå en väl vald destination, här kan du boka guidade cykelturer som tar dig ut på ett äventyr längs bygdens underbara och pittoreska kringelkrok vägar. Det är roligt och vackert att cykla i Nordingrå, vill man ge sig ut på egenhand är det inga problem men det kan vara skönt att ha elcyklar eftersom att det är ganska backigt av och till. Men har man starka ben så är det inga problem att ta sig runt med en vanlig cykel.

När du cyklar runt i Nordingrå finns det flera ställen ute i naturen som du och din familj kan stanna och övernatta på, du hittar också stugor, stugbyar och campingar, vandrarhem med mera. Du hittar också en matbutik i centrumet av Nordingrå. Att cykla tillsammans med sin familj som en semester aktivitet är något som barnen sent kommer att glömma, så är ni nyfikna på Högakusten så kan en cykelsemester tillsammans med barnen vara ett utmärkt sätt att utforska detta vackra, gästvänliga och spännande natur.

Är du nyfiken på elcyklar så har företag som Topbike allt du behöver, de har lång och gedigen erfarenhet av elcyklar och ger dig alltid professionell och skräddarsydd hjälp.