Jakt i Medelpad

Skulle du vilja jaga inom ett område i Medelpad så finns den möjligheten även om du inte skulle känna någon med mark för jakt av småvilt. Via SCA så finns möjligheten till detta, mer om det längre ner i artikeln.

Planera in din nästa småviltsjakt i Medelpad, ensam eller tillsammans med några jaktkompisar. Se till besöka Jakto först för att säkerställa att allt som behövs för jakten finns med i packningen, om inte så gör en beställning. Hör dig för med några av dina jaktkompisar om de vill följa med på en jaktupplevelse i Medelpad.

Hos SCA på deras sajt om jakt och fiske kan man köpa dagkort för jakt småvilt. Välj den kommun som du vill jaga i och fyll i den information som krävs. För att jaga i Medelpad välj Sundvalls kommun. Välj viket datum du vill komma och jaga och är ni fler som ska jaga så finns möjligheten att lägga till antalet jägare.

Det finns även möjlighet att köpa fiskekort för samma område om detta skulle vara av intresse. Med jaktkort och fiskekort så ger dessa dig rätten att under en dag jaga och fiska på SCA Skog AB’s marker, dessa är markerade väl på den karat som finns på sajten.

Det gäller att följa det avtal man träffat med SCA och följa detta enligt tidtabell som gäller för jakten och andra villkor för jakt och fiske. Du får en bokningsbekräftelse till den e-post som skrevs in i beställningen. Lycka till med er jakt och hoppas ni får en trivsam dag i Medelpad.